Huur ons in

Naast de wekelijkse danslessen, verzorgt onze vereniging ook optredens en workshops.

In de jaren sinds onze oprichting in 1945 hebben wij vele dansuitvoeringen verzorgd  in binnen- en buitenland, in schitterende balkostuums, die zorgvuldig naar historische voorbeelden zijn nagemaakt.

Wilt u uw bruiloft een historisch tintje geven, of geeft u een themafeest rondom geschiedenis of dans? Dan mag een optreden van onze dansgroep niet ontbreken! Van kastelen tot bejaardenhuizen, van personeelsfeesten tot braderieën… We zijn in elk programma in te passen. Elk optreden is uniek en wordt samengesteld aan de hand van uw wensen.

Naast optredens bieden wij ook workshops in de verschillende dansstijlen, waarin u zelf een authentieke hofdans uit de 19e eeuw kunt leren dansen en de etiquette uit die tijd kunt proeven. Dit is een leuke invulling voor uw personeelsfeest, teamactiviteit, bruiloft, lustrum of historisch evenement.

Bent u geïnteresseerd in het boeken van een optreden of workshop maar weet u niet in welke stijl? Op de pagina onze dansstijlen kunt u de verschillen zien in woord en beeld.