Wil jij LPR ook gratis sponsoren?

Dat kan nu met SponsorKliks! Door via de SponsorKliks pagina van LPR aankopen bij webshops te doen, krijgen wij een kleine commissie zonder dat het jou iets extra’s kost.

Honger? Bestel een pizza via Thuisbezorgd.nl! Nieuwe wasmachine nodig? Koop hem via onze sponsorlink naar Bol.com of Coolblue. Ook HEMA, Zooplus, Expedia en nog veel meer winkels doen mee. Elke keer dat je via onze sponsorlinks iets koopt, gaat een percentage van het aankoopbedrag naar Les Précieuses Ridicules. En nogmaals: het kost jou geen cent extra!

Je blijft anoniem

Noch SponsorKliks, noch Les Précieuses Ridicules weet wie er iets bestelt of wat. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkels er iets besteld is en voor welk orderbedrag. Omdat je via onze links bestelt, weten ze dan dat de commissie voor LPR is bedoeld. 

Omdat SponsorKliks niet kan zien wie er een bestelling heeft geplaatst bij een deelnemende webwinkel, is het uitermate belangrijk dat je alleen via onze links bestelt: een rechtstreekse bestelling die je bij bijvoorbeeld Bol.com doet, levert LPR namelijk niets op.

Apps en browser extensie

Wil je het jezelf nóg gemakkelijker maken om LPR te steunen? Download dan de SponsorKliks App. In de app is altijd direct het totale commissiebedrag van LPR zichtbaar en kan je doorklikken om alle transacties te zien.

Let op!: voor Apple moet je jouw telefoon op lightmodus zetten anders kun je het sponsordoel niet invullen en het transactietotaal niet zien. 

 

Vind je het fijner om op een laptop of computer te bestellen? Er zijn ook browser extensies voor Chrome en Edge! De browser extensie laat bij een aantal winkels zelfs een pop-up zien als je vergeet te SponsorKlikken. Zo kun je het niet meer vergeten ;)

Alvast bedankt voor je steun!

De tussenstand: