Optredens

Wil je écht iets speciaals van jouw evenement maken? Dan is een optreden van Les Précieuses Ridicules de ideale toevoeging! Van landhuizen tot bejaardentehuizen, wij maken elk optreden uniek en geheel naar jouw wens. We dansen in drie verschillende dans- en kostuumstijlen dus er is er altijd wel een die perfect past bij jouw visie. Of misschien zie je liever een mix? Het is allemaal mogelijk! Maak jouw evenement onvergetelijk en neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Praktische informatie

Onze dansers treden op in kostuum en kunnen de dansen uitvoeren op allerlei ondergronden, zowel binnen als buiten. In verband met onze kostuums kan een optreden in de buitenlucht echter alleen plaatsvinden als het goed weer is of als er een overkapping aanwezig is. 

Om een optreden mooi neer te kunnen zetten, hebben wij voldoende dansruimte nodig. Hoeveel dit precies is, verschilt natuurlijk per uitvoering en hangt o.a. af van het aantal dansers dat wij sturen. Grofweg valt te zeggen dat wij een ruimte van minimaal 4x4m nodig hebben.

Wij nemen altijd onze eigen muziek mee. Deze kan afgespeeld worden vanaf onze telefoon of laptop. Indien je zelf de muziekinstallatie regelt, dan dient deze muziek af te kunnen spelen via een audio aansluiting (mini jack) en/of BlueTooth functie. Wij kunnen ook onze eigen muziekinstallatie meenemen; daarbij is er keuze tussen een volledige installatie met twee grote, staande speakers voor grote ruimten of een draadloze BlueTooth speaker voor kleinere aangelegenheden of locaties zonder stroom.

Als laatste hebben wij een plekje nodig om ons om te kunnen kleden. Deze plek dient privé te (kunnen) zijn en er moet een toilet en stromend water in de buurt zijn. Ook vragen wij om iets te drinken voor onze dansers te verschaffen. Water, koffie en thee zijn prima, hoewel een frisje er ook altijd ingaat. Wij consumeren geen alcohol tijdens uitvoeringen.