Optredens en workshops

In de jaren sinds onze oprichting in 1945 hebben wij vele dansuitvoeringen verzorgd  in binnen- en buitenland, in schitterende galakostuums, die zorgvuldig naar historische voorbeelden zijn nagemaakt. Wij beschikken over twee repertoires, rococo en biedermeier, die gedanst worden op dansmuziek van onder andere Mozart en Johann Strauss Jr. Deze repertoires kunnen apart of gecombineerd worden uitgevoerd, als avondvullend programma of als korte voorstelling. Het programma wordt in overleg met u samengesteld. Meer informatie over optredens vindt u hier.

Naast optredens bieden wij ook workshops, waarin u zelf een authentieke hofdans uit de 19e eeuw kunt leren dansen en de etiquette uit die tijd kunt proeven. Dit is een leuke invulling voor uw personeelsfeest, teamactiviteit, bruiloft, lustrum of historische evenementen. Meer informatie over workshops vindt u hier.

Voor praktische vereisten en verdere informatie kunt u hier terecht. Bent u geïnteresseerd in het boeken van een optreden of workshop maar weet u niet in welke stijl? Neem gerust met ons contact op of kijk voor meer informatie op onze uitleg over het hofdansen op deze pagina.