Lessen

De open lessen van dit jaar zullen plaats vinden op:

9 september en 16 september, beide van 19.30 tot 22.00 uur in lokaal EOS 1.120. Dit lokaal bevindt zich in het Elinor Ostrom gebouw op de campus van de Radboud Universiteit.

Tijdens de lessen is het dragen van een mondkapje verplicht. Deze dient zelf meegenomen te worden. Ontsmettingsmiddel voor de handen is aanwezig. Aanmelding voor de proefles is verplicht, dit in verband met de maximale capaciteit van de oefenruimte. Stuur dus graag een mailtje naar les.precieuses.ridicules@gmail.com of schrijf een facebookberichtje. Bij andere vragen horen we het ook graag!

Veel liefs en hopelijk tot gauw!

We beginnen om 19.30 uur en eindigen 21.45 uur. Aan het begin van het jaar zijn er altijd open lessen waarbij iedereen vrijblijvend kan komen kijken. Kom je pas in het midden van het schooljaar erachter dat je ook graag wil hofdansen? Stuur dan even een bericht naar het bestuur, zodat we op de hoogte zijn van je komst!

Eerdere danservaring, een danspartner of speciale kleding en schoenen zijn niet nodig om aan de lessen deel te nemen. We dansen met wisselende partners en alle dansen leer je vanaf het begin. Tijdens de lessen dragen we geen kostuums: die gebruiken we alleen voor optredens en workshops.

In sommige weken vervalt de les, maar hier worden alle leden tijdig van op de hoogte gebracht.