Danslessen

Onze gratis open lessen zijn dit jaar op woensdag 14 en 21 september, beide van 20.00 tot 22.00 uur in lokaal 00.09 van het Spinozagebouw op de RU campus. Tussendoor zullen we even pauzeren. De inhoud van de open lessen zal (deels) verschillen, dus het is zeker interessant – maar niet noodzakelijk – om beide weken te komen. Tijdens deze lessen maak je kennis met onze vereniging, de verschillende stijlen waarin wij dansen en onze kostuums. Als je wilt, mag je zelfs in een van onze hoepelrokken dansen!
Partner, speciale kleding of eerdere ervaring zijn niet nodig en iedereen is welkom.
Van tevoren aanmelden kan door ons een mailtje te sturen (les.precieuses.ridicules@gmail.com). Dit is niet strikt noodzakelijk, maar wel lief, zodat wij weten hoeveel taart we mee moeten nemen ;)

Veel liefs en hopelijk tot gauw!

We beginnen om 20.00 uur en eindigen 22.00 uur. Onze oefenruimte bevindt zich in lokaal 00.09 van het Spinozagebouw, op de campus van de Radboud Universiteit.
Aan het begin van het jaar zijn er altijd open lessen waarbij iedereen vrijblijvend kan komen kijken. Kom je pas in het midden van het schooljaar erachter dat je ook graag wil hofdansen? Stuur dan even een bericht naar het bestuur, zodat we op de hoogte zijn van je komst!

Eerdere danservaring, een danspartner of speciale kleding en schoenen zijn niet nodig om aan de lessen deel te nemen. We dansen met wisselende partners en alle dansen leer je vanaf het begin. Tijdens de lessen dragen we geen kostuums: die gebruiken we alleen voor optredens en workshops.

In sommige weken vervalt de les, maar hier worden alle leden tijdig van op de hoogte gebracht.