Praktische Informatie

Nodig voor een optreden
Wij verzorgen alleen optredens en workshops op locatie. Wij hebben dus geen eigen zaal waar u langs kunt komen. Voor een optreden is een dansruimte of podium van minimaal 5 bij 7 meter noodzakelijk. Een verende houten dansvloer is het allerbeste, maar onze dansers kunnen indien nodig ook op zeil, tegels, tapijt, of zelfs op straat of op een grasveld dansen. Bij buitenoptredens is een overdekking verstandig: in verband met onze kostuums en grime kunnen wij niet in de regen optreden. Onze muziek staat op cd’s en mp3. We kunnen zelf een installatie meebrengen tegen een meerprijs. Als een installatie met goede versterker aanwezig is, is dit niet nodig.

Voor het omkleden hebben wij een ruime kleedkamer nodig, met stromend water in de buurt. Deze kleedkamer moet minimaal een uur voor aanvang van het optreden beschikbaar zijn.

Duur van een optreden
Dansoptredens duren doorgaans van 5 à 10 minuten, tot 2 keer 40 minuten met een pauze van een uur. Een optreden bestaat soms ook uit meerdere korte dansblokjes, waarbij de dansers tussen de blokjes door in kostuum te midden van het publiek kunnen lopen. Genoeg mogelijkheden dus!

Kosten van een optreden
We vragen voor elk optreden een kostenvergoeding, die ons in staat stelt onze benodigdheden in goede staat te houden en om te repeteren voor het optreden. Ook worden de vervoerskosten in rekening gebracht. Er wordt geen winst gemaakt op de optredens. Onze dansers krijgen ook geen vergoeding, maar dansen voor hun plezier. De kosten die gemaakt worden zijn afhankelijk van de keuzes die we samen maken bij het samenstellen van het optreden en van het benodigde vervoer. Voor een vrijblijvende prijsopgave en meer informatie kunt u hier contact met ons opnemen.