Voorstellen: de quaestor!

2018/2019

Weledele dames en heren,

vergunt u mij om mezelf even voor te stellen. De naam is Tommie van Wanrooij. Ik zit momenteel in het laatste jaar van mijn bachelor Nederlandse taal en cultuur, waar ik mij specialiseer in de (historische) letterkunde. Het is een ware eer dat ik mij mag rekenen tot het bestuur van LPR. De selectiecriteria waren immers streng. Hieronder nodig ik u uit om mij wat beter te leren kennen.

 
Wat is je favoriete stijl?

Ik ga voor Biedermeier denk ik, hoewel ik alle dansstijlen eigenlijk wel leuk vind.
 
Wat is je favoriete dans?

Ik vond de vorige vraag al lastig. Binnen mijn huidige repertoire zijn de Quadrille des Lanciers en de Annenpolka wel favoriet denk ik. Verschillende kleine vormdansjes vind ik ook erg leuk, hoewel ik nogal eens over mijn eigen benen wil struikelen.
 
Wat vind je het leukst aan LPR?

Ik zou zeggen het dansen en de mensen, maar dat is globaal genomen eigenlijk alles wel. Maar dat is waarschijnlijk geen bevredigend antwoord.
 
Wat zijn je hobby’s?

Vroeger rekende ik lezen ook altijd tot mijn hobby’s, maar sinds ik aan mijn studie Nederlands ben begonnen is lezen meer een deel van de studie geworden (ik doe het echter nog steeds met plezier). Daarnaast ben ik een fervent plantenverzamelaar. Ik heb vooral veel vetplanten en vleesetende planten, maar iedere plant is welkom bij mij. Het feit dat ik in een tuincentrum werk wil mijn obsessieve verzameldrift ook nogal eens aanwakkeren. Van tijd tot tijd vind ik het ook wel leuk om een videospelletje te spelen, maar daar hou ik buiten de vakanties vaak weinig tijd voor over.
 
Random feitje over jou?

Van slechte woordgrappen en hilarische spellingsfouten krijg ik  nooit genoeg.

 

Geef een reactie