Voorstellen: de abactis!

2018/2019

 

Enchanté Mesdames et Messieurs.
Mijn naam is Mariëlle Fokkema, ik ben vijfentwintig jaar en ben een vierdejaars student Archeologie aan het Saxion te Deventer. Ik ga nu mijn derde jaar in als lid van LPR, maar dit zal mijn eerste jaar als bestuurslid worden. Samen met Laura en Tommie ga ik met veel plezier en nieuwe ideeën het nieuwe jaar tegemoet!

Wat is je favoriete stijl?Qua dansen vind ik eigenlijk alles wel leuk, qua kleding absoluut Barok en Rococo!

Wat is je favoriete dans?

De Annenpolka, Quadrille des Lanciers en Lord Carnarvorn’s Jig.

Wat vind je het leukste aan LPR?

Het dansen, de mensen, de kostuums… Het is heerlijk om terug in de tijd te kunnen gaan!

Wat zijn je hobby’s?

Ik ga heel graag naar balls en festivals. Voornamelijk Regency op het moment, want dat is waar ik op het moment het meeste mee te maken heb en het is een prachtige tijd en stijl. De kleding hiervoor maak ik zelf. Ik heb een prachtige pony en kijk graag kostuumdrama’s.

Random feitje over jou?

Ik ben een Anglofiel, ik hou van Groot-Brittanië, dat is mijn grote liefde. Ik verdedig het land ook graag.

Geef een antwoord