Galabal Les Precieuses Ridicules – 12 mei 2018

Op zaterdag 12 mei vindt het jaarlijkse galabal van hofdansvereniging Les Precieuses Ridicules plaats, ditmaal bij Party & Congrescentrum Verploegen in Wijchen. Zoals gebruikelijk zijn leden, oud-leden en andere sympathisanten van de vereniging van harte welkom!

Programma
Het gala zal plaatsvinden in Pianozaal 1, waar u vanaf 19.00 van harte welkom bent. Traditiegetrouw zal het gala starten met de ALV die om 19.30 plaats zal vinden. Rond 20.00 zal het officiële gala worden afgetrapt met een openingsdans door het bestuur. Om 01.00 sluiten de deuren van de zaal en is het tijd om de voeten weer wat rust te gunnen.

Consumpties
De vereniging trakteert u graag op een eerste drankje. Overige consumpties zijn voor eigen rekening. Later op de avond wordt er een buffet met kleine hapjes gepresenteerd.

Uitnodiging
De uitnodiging voor het gala wordt in april per e-mail verstuurd naar de genodigden. Deze genodigden zijn vrij om deze uitnodiging door te sturen naar andere oud-leden. Meer informatie over het gala en de uitnodiging is op te vragen bij het bestuur, bij voorkeur per mail via info@hofdansen.nl.

Over de locatie
Party & Congrescentrum Verploegen ligt aan de Woeziksestraat 100 in Wijchen. De locatie heeft ruime ervaring met het hosten van feesten, aangezien de eigen feesten al jaren een begrip in Wijchen zijn. Van Beethoven Rocks voor volwassenen tot kindercarnaval voor de kleintjes. Meer informatie vindt u via www.verploegenwijchen.nl.

Bereikbaarheid
Party & Congrescentrum Verploegen in Wijchen ligt aan het knooppunt met de A50 en de A73 bij Nijmegen. Parkeren kan gratis op het ruime parkeerterrein. Station Wijchen ligt op 2 kilometer afstand van de zaal. Er rijden bussen.

Geef een reactie