Voorstellen: de praeses!

Praeses

Enchanté Mesdames et Messieurs.
Mijn naam is Laura Franssen, ik ben drieëntwintig jaar en dit jaar ben ik aan een nieuwe studie begonnen: Menswear & Tailoring in Hilversum. Hoewel dit pas mijn tweede jaar is bij Présieuses, heb ik de eer nu al een voorzitterschap te mogen doen. Het kan best een uitdaging zijn, maar ik doe het graag en hoop volgend jaar een tweede termijn te mogen vervullen.
Een vragenlijstje om mij een beetje te leren kennen? Oké, leuk!
 

“Voorstellen: de praeses!” verder lezen

Picknicken en Playfords dansen bij Kasteel Heeswijk-Dinther

Naast dansen uit de Rococo en Biedermeierperiode maken ook Playfords deel uit van ons dansrepertoire. Op maandag 21 mei (Tweede Pinksterdag) mogen we deze vrolijke dansjes op een hele bijzondere plek laten zien: Kasteel Heeswijk in Heeswijk-Dinther. De dames van de familie Bennet uit Pride and Prejudice komen langs om te picknicken en natuurlijk te dansen!

Entree is gratis op vertoon van je Museumkaart. Meer informatie vind je vanaf 1 mei op www.kasteelheeswijk.nl (Check de evenementenkalender).

Foto’s workshop Toneelroute Vianen

Op zondag 11 september mochten wij tijdens de Toneelroute Vianen, waarbij het leven van de Brederodes in de historische binnenstad van Vianen centraal stond, een workshop hofdansen verzorgen in de Burgerzaal van het stadhuis. We hebben veel enthousiaste bezoekers op de dansvloer mogen verwelkomen!

Klik hier om de foto’s te bekijken.